Stap Uit Je Stad weekend

 

EEN HOLLANDSE FIETSTOCHT MET STOPS VOOR PROEVERIJEN VAN STREEKPRODUCTEN UIT MIDDEN-DELFLAND
Zaterdag 17 juni & zondag 18 juni

Fietsarrangement van 25 km langs 6 locaties. De route brengt u langs lokale boeren en bijzondere locaties die kenmerkend zijn voor de Westlandse en Midden-Delflandse streek. Fiets langs het weidse boerenland, verken het kleinste dorpje van Nederland, baan je weg tussen tuinderlaantjes en trotseer een trekvaartroute langs het water van de Foppenplas door het riet van de Vlietlanden. Kan het Hollandser?! Van dat fietsen krijg je honger, dus hier horen Nederlandse smaken bij!
Proef een smakelijk druivenpuntje (een gebakje van bakker Holtkamp gemaakt van Westlandse druiven), geniet van een glas verse melk van de koe, een goede boerenlunch, ambachtelijk boerenijs en als afsluiting natuurlijk een borrel met hapje.
Op elke locatie die je passeert is iets te zien of te doen, variërend van muziek, minigolf of een rondleiding. Kortom, een Hollandse tocht vol verrassingen!