Hoeve Bouwlust komt in actie voor Pink Ribbon!

In juni 2016 werkt Hoeve Bouwlust in het belang van Pink Ribbon. Dat doen we om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten worden vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Hoeve Bouwlust organiseert ‘Adopteer een roze voerbaal’ om borstkankerpatiënten te steunen. “Wij willen graag mensen helpen met de strijd van borstkanker!”

Over Stichting Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die zich inzet voor de borstkankerpatiënt van vandaag. De Stichting financiert wetenschappelijk onderzoek, psychosociale zorg- en voorlichtingsprojecten op het gebied van borstkanker. Pink Ribbon wil dat de behandeling en nazorg van borstkanker beter worden afgestemd op de specifieke situatie van de patiënt, waardoor de overlevingskansen kunnen worden vergroot en de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Zie ook: pinkribbon.nl