Lentedag 21 april en bezichtigen eerste Secta 1 van Solarfield

Duurzaamheid is niet alleen een sleutelwoord maar ook bittere noodzaak. Toen Kees van der Kooij stopte met zijn elektronicabedrijf, legde hij zich helemaal toe op zijn passie: het ontwikkelen van een methode om zonne-energie optimaal te benutten. Dochter Nicoline en haar partner Carl de Vreede hebben van de uitvinding van Kees hun bedrijf gemaakt: Solarfield. Begin april wordt de eerste Secta geplaatst bij kampeerboerderij Bouwlust in Maasland.

De Secta 1 is een paal met daarop een zonnepaneel dat meedraait met de stand van de zon waardoor het opvangen van zonne-energie optimaal is. “Zelfs 30% hoger dan met gewone panelen,”

De Secta 1 is klaar voor gebruik en wordt op 9 april officieel in gebruik genomen op Hoeve Bouwlust, een boerencamping in Maasland. Op 21 april op onze opendag is iedereen welkom en is er tevens voldoende gelegenheid om informatie in te winnen over de Secta 1.

Meer informatie over de Secta 1 is te vinden op: solarfield.nl (website bestaat niet meer)

Op 21 april hebben we open dag !

Zie onderstaande flyer voor informatie.