Snertwandeling

Snertwandelingen 2014 Vlaardingen en Maasland

Heeft u ook weer zin in een lekkere Snertwandeling? Iedere zaterdag van februari kan er gewandeld worden (zaterdag  1,8,15 en 22 februari). Er zijn 4 mooie routes voor u uitgezet vanuit Maasland en Vlaardingen. Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijke kom erwtensoep met roggebrood & katenspek!

Startpunt 1:

De wandeling start bij Landwinkel Hoeve Avondrust, Zuidbuurt 46, te Vlaardingen. Hier kan worden gekozen tussen een wandeling van 11 of 17,6 of 28,5 km. De route gaat langs de mooiste stukjes van Midden-Delfland en omgeving. Onderweg kunt u bij Restaurant ’t Oeverbos terecht voor een lekker kopje koffie of thee (tegen inlevering van de koffiebon). Voor de routebeschrijving, een kopje thee of koffie en een kom erwtensoep met roggebrood & katenspek bij het eindpunt, betaald u € 7,50 euro per persoon. Landwinkel Hoeve Avondrust is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Startpunt 2:

De wandeling vanuit Maasland start bij Hoeve Bouwlust, aan de Oostgaag 31. De deelnemers kunnen kiezen tussen een wandeling van 11, 17 of 28 km. De route gaat voornamelijk over rustige wandel- en fietspaden door Midden Delfland. Onderweg kunt u bij Bakker Hoek in Schipluiden terecht voor een lekker kopje koffie (tegen inlevering van koffiebon). Voor de routebeschrijving, een kopje thee of koffie en een kom erwtensoep met roggebrood & katenspek bij het eindpunt, betaald u € 7,50 euro per persoon. Hoeve Bouwlust is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Wilt u ook meelopen, kom dan op één van de zaterdagen naar Hoeve Bouwlust of Hoeve Avondrust. De deelnemers krijgen een routebeschrijving, een koffiebon en een bon voor een kom snert mee. U kunt starten tussen 10:00 en 16:00 uur.

Graag tot ziens op een van onze snertwandelingen.