Foto´s Boerenhalloween 2011

Dit jaar hebben we voor het eerst een spannend Boeren Halloween feest georganiseerd. Dit is een evenement in het thema van Halloween, met een boeren accent, waar gezinnen uit alle omstreken van harte welkom waren.

Er waren leuke activiteiten te beleven zoals het uithollen van pompoenen, knutselen, schminken, cadeautjes zoeken in de hooiberg, kaarsen kleuren, koeien scheren, er was een griezelig spookhuis en er werden spannende Halloween verhalen verteld door Han Meijer. En natuurlijk waren er nog véél meer leuke activiteiten op deze avond!

Ook kon iedereen een gratis bekertje pompoensoep uitproberen, en broodjes bakken boven het kampvuur.

De dag is soepel verlopen, en wij hebben vele leuke reacties gekregen. We vinden het erg leuk dat de bezoekers hebben kunnen genieten van de vele activiteiten op onze boerderij!